از اشتراک و لغو اشتراک اعضای لیست ایمیلتان با notifications مطلع شوید

notification و لغو اشتراک

طبق درخواست‌های متعدد از سمت کاربران گرامی در ماه گذشته، ویژگی notification را در پلن‌های موجود در میلرلایت راه‌اندازی کرده‌ایم. خوشحالیم از این که این بار هم شما را در استفاده‌ی بهتر از میلرلایت یاری خواهیم کرد. ارتباط بین notification و لغو اشتراک چیست؟ چطور می‌توان با نوتیفیکیشن از لغو اشتراک‌ها مطلع شد؟

با استفاده از این ویژگی شما می‌توانید از تعداد کسانی که عضو پلن شما شده‌اند و یا لغو اشتراک کرده‌اند مطلع شوید.

به این ترتیب می‌توانید هر روز یک گزارش کلی از تعداد کسانی که عضو پلن شما شده‌اند و یا لغو اشتراک کرده‌اند برای روز بعد خود تهیه کنید.

بیشتر بخوانید: نورومارکتینگ، راهکاری برای تجارت با ذهن

چگونه می‌توان notifications را فعال کرد؟

برای استفاده از این گزینه به ترتیب زیر عمل کنید.

مطابق شکل در سمت راست کنار جای عکس، بر روی دراپ دان کلیک کنید و از میان گزینه‌های موجود بر روی notifications کلیک کنید.

notification و لغو اشتراک

Notification سه نوع دارد

notification و لغو اشتراک

Subscribe one by one

نوع اول به این صورت است که شما آدرس ایمیلتان را وارد می‌کنید. زمانی که یک نفر به لیست شما اضافه شود بلافاصله یک ایمیل برای شما ارسال می‌گردد. در نظر داشته باشید این فقط در حالتی است که مشترکین شما وقتی از طریق وب فرم ثبت نام کنند به شما اطلاع داده می‌شود. پس برای زمانی که خود شما لیست ایمیل‌ها  را وارد می‌کنید کارایی ندارد. همچنین برای مشترکینی که از طریق API هم به لیست شما اضافه می‌شوند کارایی دارد و برای شما Notifications می‌آید.

Unsubscribe one by one

با وارد کردن ایمیل خود در کادر مورد نظر، هرکدام از مشترکین شما که لغو اشتراک کنند و دیگر تمایلی به دریافت خبرنامه از طرف شما را نداشته باشند بلافاصله از طریق ایمیل به شما اطلاع داده می‌شود. این گزینه برای کسانی که از API هم استفاده می‌کنند کارایی دارد.

بیشتر بخوانید: تبلیغات اینترنتی را بهتر بشناسیم

Daily summary

با وارد کردن ایمیل خود در این قسمت، هر روز راس ساعت 7 صبح برای شما یک ایمیل ارسال می‌گردد. با این ایمیل به شما اطلاع داده می‌شود که در روز قبل چند نفر به لیست شما اضافه شده‌اند. حتی اعلام می‌کند که چند نفر لغو اشتراک کرده‌اند.

برای استفاده از این ویژگی کافی است که ایمیل خود را در کادر‌های موجود وارد کنید و دکمه‌ی SAVE را کلیک کنید. شما در این کادر‌ها  می‌توانید تا 10 آدرس ایمیل برای دریافت Notifications وارد کنید. فقط کافی است که این ایمیل‌ها را با کاما از یک دیگر جدا کنید.

اگر هم از این ویژگی استفاده نمی‌کنید کافی است ایمیل‌ها یی را که برای دریافت Notifications وارد کرده ایید را پاک کنید.

امیدواریم که استفاده از این ویژگی notification و لغو اشتراک برای شما کارآمد باشد. با نظرات خود، ما را از بازخورد این ویژگی مطلع کنید.

ایمیل مارکتینگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *